PROCESUL DE SPALARE

Aflati cum reusim sa curatam profesionist covoarele!

Etapele spalarii covoarelor

Respectam cu strictete pasii de mai usor pentru spalarea profesionala a covoarelor dumneavoastra!

Etapele pe care un covor le parcurge in spalatoria noastra

  • diagnosticarea si masurarea covorului, pentru ca in functie de material, gradul de murdarie, petele existente, mirosurile degajate, ce produse profesionale de curatat si spalat sa se utilizeze;
  • aspirarea preliminara a prafului si a celorlalte impuritati din covor pentru ca ele sa nu ramana la radacina fibrelor si sa imbacseasca covorul;
  • spalarea propriu-zisa a covorului realizata cu echipamente speciale ultramoderne si produse de curatat profesionale;
  • clatirea dubla, temeinica, atat in echipamentul de spalare, cat si in centrifuga utilizata ulterior pentru eliminarea apei din covor in etapa de accelerare a uscarii;
  • dupa eliminarea centrifugala a apei din covor intr-o proportie ce se apropie de 95-97%, acesta se intinde la uscat natural intr-un spatiu curat, atent amenajat, unde nu exista niciun fel de mirosuri ce s-ar putea impregna in covor;
  • dupa uscarea perfecta, angajatii nostri mai aspira ori periaza inca o data covorul respectiv;
  • etapa de verificare finala a calitatii serviciile de spalare prestate, asa incat covorul sa fie de o curatenie impecabila, sa arate ca nou.

INTREBARI FRECVENTE

Aflati raspunsuri la cele mai uzuale intrebari

1 mp de covor spalat costa 14 ron/mp FARA RIDICARE,

1 mp covor spalat costa 16 ron CU RIDICARE/LIVRARE.

Plata serviciilor se va face LA PRIMIREA COVOARELOR .

IMPORTANT: In cazul in care, optati pentru pentru serviciul de RIDICARE/LIVRARE iar covoarele dumnevoastra nu depasesc 6 mp astfel incat suma de plata sa fie de 100 RON, SE VA ROTUNJI ACEASTA SUMA LA 100 RON (aceasta este o suma minima pentru care va oferim acest serviciu de ridicare/livrare la adresa dumneavoastra!)

Exemplu: clientul are 1 covor de 2 x 3 m… rezulta un total de 6 mp… inmultit cu 14 ron … avem un total de 90 ron. In acest caz, pentru a beneficia de transport gratuit si livrare gratuita, clientul va plati 100 RON.

Clientii din zone indepartate ale Bucurestiului, fata de sediul nostru (ex: Militari, Pipera, Baneasa,Otopeni, Aviatiei etc) vor plati un tarif adiacent de 90 RON, in afara comenzii minime de 100 RON.

Multumim pentru intelegere!

In momentul preluării covorului vi se va înmâna un proces verbal de predare/primire, in care vor fi notate caracteristicile covorului, covoarelor preluate. Covoarele rupte ori cu probleme vizibile vor fi consemnate in acest proces verbal.

Este imposibil ca acesta sa fie furat/pierdut ori deteriorat. Sediul nostru este prevazut cu paza și sistem de supraveghere online. Iar in cea ce privește deteriorarea putem spune ca ne mândrim cu faptul ca in 10 ani de activitate nu am avut nici un incident.

Covoarele obișnuite (mocheta, covoare subțiri) vor fi gata in 24/48 de ore de la preluarea acestora, iar cele groase , pufoase cu fir lung in 3 zile lucrătoare.

Da, lucrarea are garanție timp de 48 de ore de la preluarea covorului. Dacă clientul, nu poate sa desfacă covorul exact la momentul predării acestuia va avea timp 48 de ore pentru o eventuala reclamație. Totuși dorim sa va reamintim ca toate covoarele plecate de la noi, beneficiază de un control final detaliat.

După preluarea comenzii și confirmarea comenzii, se va stabili de comun acord o ora de ridicare al covoarelor.

SUNA ACUM