SPALATORIE COVOARE SECTOR 4

Cele mai bune tarife din Sectorul 4, Bucuresti!

spalatorie de covoare sector 4

Sectorul 4 este un sector în București, situat în partea de sud a municipiului, cuprins între sectoarele 3 și 5. Începând din P-ța Națiunilor Unite (inclusiv), cu o suprafata de 34 km patrati.

Limitele sectorului 4 sunt:

  • Limita de nord: râului Dâmbovița până la circa 1800 m est de podul de pe Dâmbovița de pe Șos.
  • Limita de est: linia convențională cu direcția sud-vest până la Drumul Cheile Turzii, se continuă pe Drumul Cheile Turzii, pe Str. Pechiu Ion până la Șos. Berceni, pe Șos. Berceni până la linia de centură (toate inclusiv) cuprinzând și cimitirul Berceni.
  • Limita de sud: linia de centură, circa 2400 m spre vest de la Șos. Berceni, cuprinzând și unitatea și depozitul de colectare a metalelor din cadrul fostului Ministerului Industriei Metalurgice.
  • Limita sud-vestică: linia de centură cu direcția nord-vest până la Drumul Bercenarului, continuă pe Drumul Bercenarului (inclusiv) până la Șos. Giurgiului.
  • Limita de vest: Șos. Giurgiului, Calea Șerban Vodă până la intersecția cu Str. Mitropolitul Iosif, pe Str. Mitropolitul Iosif, Str. Mitropolitul Veniamin Costache până la Str. Cuțitul de Argint, Str. Cuțitul de Argint, Str. Serg. major Ancuța Ilie (toate inclusiv), până la Str. Fabrica de Chibrituri (exclusiv) până la Str. Mitropolitul Filaret, pe Str. Mitropolitul Filaret până la Str. Gazelei, Str.Gazelei până la Calea Rahovei, Calea Rahovei (toate inclusiv) până la Str. Antim,Str. Antim, Str. Sfinții Apostoli până la Str. Apolodor, Str. Apolodor (toate exclusiv) până la P-ța Națiunilor Unite (inclusiv).

De sectorul 4 al capitalei, ne desparte doar raul Dambovita, din sediul nostru, am putea spune ca privim chiar si in sectorul 4. Fiind vecini atat de apropiati, in sectorul 4 al capiatalei , avem foarte multi clienti, si urmatorul a-ti putea fi chiar dumneavoastra. Asa ca apelati cu incredere la spalatorie de covoare sector 4 Bucuresti.