SPALATORIE COVOARE SECTOR 6

Cele mai bune tarife din Sectorul 6, Bucuresti!

spalatorie de covoare sector 6

Sectorul 6 este un sector în București, situat în partea de vest a municipiului, cuprins între sectoarele 1 și 5.Începând de la intersecția râului Dâmbovița cu Str. Constantin Noica și Șos. Cotroceni, limita de est a sectorului urmează traseul: Șos. Cotroceni, B-dul Geniului, Drumul Sării (toate inclusiv) până la intersecția cu Calea 13 Septembrie și B-dul. Ghencea, cu o suprafata de 38 km patrati.

Limitele sectorului 6 sunt:

  • Limita de sud: B-dul Ghencea, Prelungirea Ghencea până la Intrarea Floarea Galbenă.
  • Limita de vest: linia convențională care pornește din dreptul Intrării Floarea Galbenă până la complexul de sere floricole (exclusiv), pe limita de sud și de est a acestuia până la Blvd. Timișoara, pe Blvd. Timișoara, spre vest până la linia căii ferate de centură spre nord, apoi pe această linie ferată până la canalul Argeș, canalul Argeș, până la stația Apa Nova București, de aici pe canalul deversor până la râul Dâmbovița, se continuă pe râul Dâmbovița până la Drumul Morii.
  • Limita de nord: calea ferată București-Roșiori, începând de la Drumul Morii până la Drumul Carierei (exclusiv), Calea Giulești până la intersecția cu Șos. Orhideelor, în continuare pe Calea Plevnei până la Str. Constantin Noica, pe Str. Constantin Noica până la râul Dâmbovița (toate inclusiv).

In sectorul 6 al Bucurestiului, avem clienti care spala covoare inca de la inceputul activitatii noastre, chiar si inaintea sarbatorilor Pascale, din acest an, am avut foarte multe comenzi din acest sector. Daca va regasiti in zonele prezentate de noi, asteptam cu placere sa deveniti clientii nostrii la spalatorie de covoare sector 6 Bucuresti.